dimecres, 24 d’abril del 2024

FEM RECOMPTE!!!

     Com ja portem uns dies rebent el material de reciclatge per part de les famílies dels nens, a l'hora d'informàtica hem començat a fer el recompte d'aquest material.

    Hem obert un document a la pantalla tàctil perquè cada nen pugui escriure primerament el seu nom i a continuació hem anat mirant els materials de cada nen i fent una llista amb ells. Uns nens ho han fet a nivell escrit i uns altres amb pictogrames.







    Fins al moment el recompte de material és el següent:


    El proper dia continuarem omplint la graella amb els nens que han quedat pendents. 

dimarts, 23 d’abril del 2024

DIADA DE ST.JORDI

     Avui a l'escola ha estat un dia ple d'activitats i emocions, hem gaudit molt de la diada de St.Jordi.

    Només arribar a la classe l'Eloy ens ha regalat un detallet per posar-nos a la roba en un dia tan senyalat.


   






 Un cop hem fet les rutines un petit grup hem anat a la biblioteca a escoltar un conte vivenciat. Ha estat molt divertit perquè era molt dinàmic i ens ha tingut tota l'estona ben atents del que ens explicava.




    
    Al final del conte ens ha deixat pujar-nos una mica al seu patinet per fer el mateix que feia el protagonista del conte.

                                 


    A continuació hem baixat tots al pati fins l'hora que la classe blava ha sortit a vendre les roses. Ha estat molt emocionant veure a les families esperant perquè els hi venguéssim les roses els seus fills. 








    Moltes de les famílies han aprofitat per entrar també al museu de l'art creat per tots els nens de l'escola i on han pogut comprar detallets fets pels nois del taller Verge de l'Alegria. Gràcies pel detallet a l'Ian Cruces, no ens quedarem sense poder escriure !!!

    Un cop hem acabat la venda de roses hem marxat cap a la classe per descansar i recuperar forces per la tarda, ja que per la tarda hem tingut ball de capgrossos i berenar tota l'escola junta al pati.






    Com veieu no hem tingut gaire estona per aburrir-nos, això ja ens agrada!!!! Gaudir dels dies i de les experiències al màxim.

    Moltes gràcies a l'organització de la diada de St. Jordi que ens ha fet viure moments molt especials.





dilluns, 22 d’abril del 2024

EXHIBICIÓ DE GOSSOS

     Aquest matí ha vingut la Guardia Urbana de Barcelona conjuntament amb la Guardia Civil a fer-nos una exhibició dels gossos que tenen ensinistrats per ajudar a la policia a trobar substàncies entre la gent, entre maletes i altres amagatalls. 


    Ha estat una exhibició molt visual on els nens han pogut veure com treballen els gossos conjuntament amb la policia.




    Al finalitzar l'exhibició els nens que han volgut s'han pogut apropar a saludar i tocar els gossos.


CLAUSURA SETMANA CULTURAL

     Aquest passat divendres per la tarda vam participar a la clausura de la Setmana Cultural d'aquest any. Ha estat una setmana plena d'emocions i activitats a realitzar. Ens vam reunir tots al pati de l'escola.

    Allà ens esperava una sorpresa, ens va venir a visitar l'acalde de Barcelona, el qual ens va fer un discurs agraïnt-nos la nostra col·laboració en la creació del museu de l'art. Després de fer el seu discurs va tallar la cinta per inagurar el museu el qual està obert d'esde avui dilluns fins a finals de mes, perquè tot el que volgui pugui baixar i gaudir de les obres d'art que ha fet cada classe. 













    I com sempre no podia faltar en les nostres festes, un berenar de germanor tots junts al pati amb una mica de ball per finalitzar la festa. 

dijous, 18 d’abril del 2024

PLANTEM ENCIAMS

     Avui a la tarda hem pujat a l'hort per plantar els enciams que ens han comprat el TVA pel matí a l'hivernacle d'Horta.

    El primer que hem fet ha estat fer un forat amb la pala. 







    A continuació hem agafat un esqueix d'enciam i l'hem ficat al forat i l'hem tapat molt bé.








    El que ha quedat pendent es regar, però com hi havia previsó de pluja hem decidit esperar i si demà no ha plogut pujarem a regar en un momentet.